Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » SOS! Tápszeres babák anyukái!...

SOS! Tápszeres babák anyukái! Igaz, hogy a tápszeres babák nem hasfájósak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20.00. Nyugodj meg mindenképp, nagyon sokat számítana az etetésben, és ne hallgass anyósra. Én is ezektől a "jó tanácsoktól" másztam a falra, sírtam is meg minden(aztán letojtam mindenkit, most is úgy fogom csinálni, ha megszületik a babám)! Engedd el a füled mellet ezeket! Tényleg, mert különben megőrjítenek téged. Foglalkozz magaddal, egyél, nyugodj meg. És ne félj, nem lesz a gyerek alultáplált és éhen sem fog halni! Drukkolok neked!!!!
2009. dec. 22. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, az anyósod az értéktelen, nem a tejed! Remélem, hogy le tudok redukálni avele való találkozást a minimálisra, mert az ilyen csak hátráltat, de tényleg. Én a fentebb említetteken kívül egyet tudok még neked mondani: REZGŐSZÉK!

A kislányom is hasfájós volt (anyatejesen is és tápszeresen is), a masszázs se tudott annyi pukit kihozni, mint 10 perc rezgetés. Később is nagyon hasznos lesz. Szerezzetek be minél hamarabb! Nekünk ilyen van:

[link]

Anyósodnak meg mondd meg, hogy minden tápszeres dobozon ez áll: a csecsemő legegészségesebb táplálási módja a szoptatás.

2009. dec. 23. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Na figyu!Az erősebbik lábaddal egy jó nagyot a kedves anyóska hátsójába,majd egy még erőteljesebb ajtócsapás a háta mögött!Bolond ez a nő?

Nyugi,ha van tejed attól jobbat nem tudsz adni a babádnak!Mi az hogy értéktelen?

Nekünk az espumisan vált be.2hónapos koráig kapta.

2009. dec. 23. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:

imádom az ilyen "okos" nöket!nehogy elhidd,ez egy hatalmas baromság!A legjobb az anyatej,minden benne van amire neki szüksége van!a hasfájás pedig álltalában4hós korig tart,ha hajlamos rá!tornáztasd őt ilyenkor,értem ezt,h mozgasd a lábát a hasához vagy fektesd őt a hasára!büfiztesd eteteés közben,mert lehet,h sok levegőt nyel!igen,a kéz evés azt jelenti,h éhes és ilyenkor nyugodtan tedd őt cicire!Az elején álltalában sürübben kell etetni őket,mint 3óra!

ne stresszelj,mert az árt a tejednek és a babának is ,meg persze neked is!és igen,egyél rendesen,mert ha nem akkor nem lesz miböl tejci legyen

sok sikert

2009. dec. 24. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!