A tápszeres babák is hasfájósak, vagy csak az anyatejesek?
A tápszertől is fájhat úgyanúgy a hasa. A kisfiam tápszeres, és volt hasfájós, szerencsére csak 3 hétig tartott nála.
Szerintem ezért ne adj neki tápszert, jobb az anyatej.
Így van, a tápszeresek inkább hasfájósak, de az anyetejes babák is hasfájósak. A lányom is az volt, kb 5-6 hétig, pedig semmit nem ettem, amit nem lehetett.
Ne tápszerezd, ha tudsz neki anyatejet adni!!
Használj FLP-s Aloe Vera activatort, kilónként 2 cseppet, és segít a hasfájásban:-)
Nem próbáltál még vmilyen cseppet gázképződés ellen?
Mi az infacolt adtuk, de van sok másfajta. Itt is írták már a többiek, a nevüket nem tudom.
Az anyatej potlast a gyujtobol kapod?
Mert ha igen, onnan nem egy no tejet adjak, hanem OSSZEONTIK es ugy osztjak el, gondolj bele... Nem tudhatod, ki mit evett, hany no teje van osszekutyulva.
En ezt borzaszto dolognak tartom, ezt az osszeontest.
Jobb a dolog, ha egy megbizhato, temreszetesen letesztelt teju anyukatol tudsz kozvetlen kapni, akiben megbizol, h mit eszik stb.
Nekem a GYERMEKORVOS nem javasolta a gyujtobol potlast, hanem inkabb HA tapszerrel potolok, na ez milyen.
Ha az orvos nem javasolja az anyatejet onnan, pedig az anyatejes taplalas maximalis hive!
Elozo vagyok, a lenyeg lemaradt: en os anyatejes babamnak potolok, ha szukseges, tapszerrel, es nem faj a pocak.
De sogornom babaja hajfajos volt, segitett az Espumisan csepp es a Gripe Water.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!