Hogy lehet ennyire ingadozó a tejtermelés?
én úgy tudom, a baba igényeihez igazodik a termelés, ill. a fejéshez, tehát minél többször használják, annál több termelődik.
szóval én azt feltételezném, hogy rendszertelen a szoptatás, rendszertelen a fejés, így rendszertelen a termelés is.
ha "sokat van cicin", tényleg nem bizti, hogy eszik
érdemes rendszert bevezetni
nem óránként etetni, mert úgy tuti nem is fogja tele enni magát
hanem pl 3 óránként, ha elalszik közben lehet simogatni tenyerét, hátát, hogy ébresztő egyél még, szóval ügyelni jóllakásra, mérleggel ezt szokták ellenőrizni
utána játék, alvás, ismét KB 3 óra és evés
mindenki jól járna vele
az enyém 10 hós, és még alig etetem, többnyire cicizik, és eléggé nagy különbségek vannak evés terén egy egy nap. van, hogy állandóan cicre kéri magát, és sokáig eszik,jó nagy kortyokkal, és van, hogy nem kéredzkedik, és ha megkínálom, párat kortyol, de nem zabál :)
én ma úgy bezabáltam, tegnap és előtte meg alig ettem :) a gyerek is pont így volt, tök érdekes :)
a mellemen is látom az evést. ha kevesebbszer eszik, egész jók a dudáim, ha zabál, mint ma is, akkor látom, hogy hogy elcsoffadtak ifjúkoromhoz képest :) :)
ha igény szerint szoptattad, akkor már bőven van és lesz is elválasztásig korlátlan, babaigényt kiszolgáló mennyiségű tejed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!