Tejtermelés serkentésére kinek mi vált be? Tea, kapszula stb?
gyorsan felszívódó szénhidrát (fornetti, kakaós csiga stb. - csupa borzasztóan egészségtelen cucc)
alkoholmentes sör
Semmi. :(
Amikor 4 hetes volt a fiam, elkaptunk egy hasmenős-hányós vírust, pár nap alatt elment a tejem. Rengeteg mindent kipróbáltam, de sajnos tápszeren nőtt fel.
Remélem nagyobb sikerrel jársz!!!
Első gyereknél mindenre odafigyeltem, amit javasoltak+moremilk kapszula, rentgeteg folyadék, pihenés, második gyereknél semmit nem tettem az ügy érdekében, mégis ugyanúgy tudtam szoptatni,
Ja, persze az igény szerinti szoptatás szerintem a lényeg, több szopi, több tej!
dm-es szoptatós teát ittam / és még iszom, mellszívót használtam (csak eleinte, kb. 2-3 hétig, de nem sokat és nem volt benne rendszer), és sokat tettem cicire a babát... a legjobb módszer ...nagyon beindult a tejem! :)
egy lazító fürdő (meleg zuhany a cicikre) nagyon segít, ha úgy érzed, fogytán van a tej (ami nem fogy csak az érzet a becsapós!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!