Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti mit tettetek volna a...

Ti mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Kevés már nagyon a tejem. Van valaki,aki adott volna,de nem mertem elfogadni.
2014. márc. 29. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a te döntésed, attól is függ kiadta volna (barátnő, testvér, vagy a szomszéd szomszédjának szomszédja) és mennyi idős babáról van szó (pici súlyú, érett újszülött, 2-3 hónapos, 4-6 hónapos)

Nekem első 3 hónapban rengeteg tejem volt, de öntöttem ki a csapba mert a fagyasztónk már tömve van tejjel, nem tudtam mit csinálni a sok tejjel. Leakartam adni anyatej gyűjtő állomáson, de túl sok vizsgálatra keleltt volna elmennem, ráadásul pici babával nem tudok utazgatni, autónk nincsen, így ment a csapba, de a szívem szakadt meg mert más anya ölne a tejért. Nincs semmi bajom én odaadtam volna bárkinek, de értem azt is hogy aki nem ismer miért hinne nekem. Most 5 hónapos a fiam, minden csepp tejnek örülök amit ki tudok sajtolni, eddig azért jól megy, 2 naponta kap tápszert, én már most ezért nem kérnék senkitől tejet. Nem fogadtam volna én sem el, ha nem közeli ismerősöm akit jól ismerek.

2014. márc. 29. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ém sem fogadtam volna el! Próbálnám szaporítani es pótolnám tápszerrel.
2014. márc. 29. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Én sem fogadnám el. Nekem ez valahogyan intim dolog. Inkább a tápszert választanám, ha nem lenne elég tejem.
2014. márc. 30. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
ugyan ezt mint te adnám/adom is a még van és pótolnám/pótolom tápszerrel
2014. márc. 30. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Lehet,hogy megbántottam azt a valakit (pedig csak segíteni szeretett volna),de akkor Ti sem fogadtátok volna el. Később lehet,hogy megbánom,nem tudni. Most így láttam jónak.
2014. márc. 31. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!