Szoptatás. Igény szerint vagy időre ( 3 óránként)?
Az igény szerint NEM azt jelenti, hogy állandóan a melleden lógjon! Egy alkalommal ne szopjon tovább 15-20 percnél, és két szopi között legyen legalább 2 órahossza.
Nem csak azért sír egy baba, mert éhes! Ha van elég tejed, akkor 1-2 hét alatt kialakítja a saját napirendjét.
Szia
Lehet lepontoznak, és előrebocsájtom, nem is vagyok a téma szakértője...
Én hasonlóan voltam mint te, de egyszercsak megelégeltem. Sem ő sem én nem éreztük jól magunkat. Beszüntettem az igény szerinti szoptatást, és áttértem a 3 óránkéntira. Ez nálunk úgy nézett ki, hogy 8, 11, 14, (séta) 17, (fürdés 3/4 8), 8, alvás. Éjjel meg amikor ő akart, de ez is beállt rendszeresre.
1-2 napig több energiát igényelt lefoglalni 2 evés között, de megoldottuk, és azóta mint a kis vekker, ezekben az időkben kér enni.
Nem mondom hogy nincs olyan hogy elcsúszunk ide-oda félórát, de nagyjából tudom mihez tartani magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!