8 hónap körüli babátokat ti mennyit szoptatjátok anyatejes anyukák?
Figyelt kérdés
szerencsére van elég tejem, ez nagyon jó, de semmit nem akar elfogadni a babám, se almát, se semmi gyümit, csak egy kis vizet vagy gyümölcs levet. ezért még napi 5-8 alkalommal is szopizik....most már kezdek aggódni mi lesz így...2014. márc. 19. 08:50
1/4 anonim válasza:
Nekem még csak 7,5 hónapos, eddig eszegetett ebédet és vacsit, de néhány napja már semmi se jó neki. Reggel szopi, 11-12 körül elalszik, előtte szopi. Aztán főzelék. Próbálom növelni a mennyiséget, de nagyon válogatós lett. Délután is szopizik és eszeget kekszet vagy kiflit. Este fürdés előtt kap vacsorát, fürdés után szopi. Hajnal 5 körül szopi. Persze, ha a nap folyamán keveset eszik, akkor többet szopizik. Meg ha elindulunk itthonról, előtte is. Én se tudom, mennyi lenne a normális ebben a korban.
2/4 anonim válasza:
Én ettől sokkal többször szoptatok, de nekem kevés van, és sűrűn keveset eszik....inkább étkezések között iszik!Ő sok mindent elvesz, de nagyon keveset a szilárd ételből is, így még messze járunk attól, h egy teljes étkezés ki legyen váltva....de 2 napig a foga miatt szinte semmit nem evett, csak amit szopizott.... ha van elég tejed, akkor semmi baj! de figyelni kell rá, h sűrűn megkínáld szilárd kajával,h szokja, mert ennyi idősen már kellene neki valamennyi szilárd kaja...már csak azért mert, nehezen fogja megszokni az ízeket, a kanalat, stb...de amíg sok tej van, ennyi idősen még nincs gond!:)
3/4 anonim válasza:
Jó lenne már bőven bevezetni 1-2 étkezést, mert csak az anyatej már nem elegendő számára, szüksége van vasra, stb... stb...
4/4 A kérdező kommentje:
a főzelékekkel nagyon hadilábon állunk, de szerencsére a Silupa por bejött, ezzel az ebédet kitudtam váltani, valami előrelépés történt...de a zöldségekkel nem tudom mi a baja...még a cukrosabbak, mint répa, cukkini se! persze próbálom a silupába keverni..de csak nagyon minimális mennyiséggel fogadja el abban is. de már ennek is örülök igazából...a cici azért még kell neki...de napi 4-re sikerült csökkenteni..én már ennek is nagyon örülök...
2014. máj. 10. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!