Ha vendégek vannak nálatok, és éhes a baba, akkor a vendégek előtt szoptatjátok meg őket, vagy elvonultok?
SziaŰ!
Szerintem a szoptatás mindenkinek a magánügye.
Ha te úgy érzed bensőségesnek és jónak, hogy elvonulsz, akkor szíved joga így tenni.
Van aki az egész város előtt tud szoptatni, van aki még a férje előtt is nehezen.
Ne foglalkozz másokkal, a fontos az, hogy szoptatás közben a babád és te a lehető legnyugodtabbak legyetek.
Nem kell mások előtt feszengeni, ha nem esik jól. Aki ezt nem érti meg, azzal nem kell foglalkozni.
Szerintem nincs igaza az anyósodnak, nem bunkóság elvonulni a babával szoptatás idejére.
Én is a párom és anyu előtt tudtam csak szoptatni. Engem nagyon feszélyezett volna, ha más előtt kellene szoptatnom.
Nyugodtan vonuljatok külön, főleg ha ott a férjed, aki foglalkozik a vendégekkel.De ha nem lenne, akkor sem lenne szerintem bunkóság, ha a vendégek a szoptatás idejére magukra maradnak kicsit.
Zavarba hozni a vendéget a meztelen cicivel talán illő?
Egy szoptatós mamának ez teljesen természetes, mi nők is könnyebben elfogadjuk, de a vendégek között vannak férfiak is. (Engem nőként is zavarba ejt, hiszen a mell számomra egy intim testrész, amit nem mutogatok boldog-boldogtalannak.)
Én sem tudnék vendégek előtt szopiztatni, tudva, hogy mindenki a meztelen melleimet bámulná, nem pedig a babát nézegetné. Szoptatás előtt-után nem tudnak babázni?
Mostohaanyós dobja ki a ciciket, ha annyira műsort akar a vendégseregnek.
Csak a férjem előtt szoptatok.
Engen is cseszegetett anyós,had nézze már meg jól szoptatok-e,de megmondtam,felejtős,nem fogja a mellem bámulni,semmi köze hozzá.Duzzogott egy darabig,de aztán hozzászokott,hogy szoptatni bevonulok a hálóba,ahova ő nem jöhet be. (vendéget nem engedünk a hálószobába,vendég marad a nappaliban)
ebben a helyedben nem a vendégek vannak a középpontban. pl. ne várják el, h. sütve, főzve legyen, maximális rend,tisztaság legyen és axt sem, h. körül ugráljam őket.
egy másik szemléltető példa:
attól, h. 100-ból 20 ember aktívan nudizik, mutogatja magát ,nekem ne kelljen már!
ugyan ez a szoptatással.
Attól függ, hogy ki jön látogatóba. Családom nőtagjai előtt nem gond de még tanulta a fiam, hogyan kell szopizni még anyukám sem jöhetett be.
Engem is zavar amúgy, de a tesóm illetve a legjobb barátnőm előtt meg tudom szoptatni a fiam meg persze a férjem előtt is. A többiek előtt meg én vonulok el.
Szerintem is ez intim dolog és ez csak azokra tartozik akiknek megengedem, hogy bejöjjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!