Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire?
Figyelt kérdés
4 napja nagyon fáj a bal mellem. Kisfiam 9 hetes. Szoptatni nem nagyon tudom, már a kórházban sem volt elég tejem, és valószínüleg nem elég tápláló neki. Próbálom neki fejni, eleinte 30-40 ml is jött, de aztán egyre kevesebb, most meg már semmi. Szopizni naponta max 3-4x szokott, de most már elutasítja, nem hajlandó bevenni. Emiatt fáj nagyon a mellem. Nem tudom mit csináljak, mert így biztos el fog apadni, de ha nem fejem, akkor még jobban fáj.2014. márc. 12. 10:09
1/3 anonim válasza:
mindig ki kell fejni kulonben begyullad es nagyon kelleme3tlen ,lazzal es hidegrazassal,levertseggel jar.probalkozz minnel tobbszor,ne add fel meg, legy kitarto
2/3 Taya válasza:
Az első két babámat én sem tudtam szoptatni.Nem tudom hogy pontosan miért mert rengeteg oka lehet(idegesség,gyakorlatlanság,fiatalság?)Csak annyit tudok hogy a harmadik babámat 8hónapos koráig sikeresen szoptattam és 4hónapig csak és kizárólag anyatejet kapott.Persze nagyon meleg időben vizet is adtam neki de csak akkor.Én viszont rengeteget ittam.Ha kellett ha nem akkor is ittam 20-30 percenként egy egy pohár folyadékot.Szerintem ez segített és az hogy nem törődtem semmivel csak azzal hogy a pici szopizzon.Ha úgy éreztem hogy szomjas vagy éhes mindig rátettem az éppen aktuális cicire.Soha ne eröltesd mindig légy türelmes és próbálj lazítani mert ha feszült vagy akkor nem jön a tej és a baba is ideges lesz.Remélem még nem késő és tudtam segíteni.Ha fáj a melled akkor baj lehet mert begyullad ezért is fontos hogy szopizzon a baba.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy már a kórházban is kapott tápszert
2014. márc. 12. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!