Miért nem tudok fejni?
Nekem eddig kétszer sikerült fejni, 30-akat, de azóta sem, pedig nekem is Avent kézim van, azzal próbálom.
Örülnék, ha valaki mondana valami okosat, mit csinálok rosszul, mert én is szeretném látni, mennyit eszik meg a kisfiam, mert párszor már pótolnunk kellett tápszerrel, mert nem volt neki elég, amit szopott és elalszik gyakran a cicin.
Kezivel nekem se sikerult max. 60akat! Elektromosat vettunk azzal 240-270!
Vannak orvosi berelheto verziok is! Tesomnak bereltem 10e kaukciot kertek es havi 3ezer volt a gep, mikor visszaadtuk a gepet sertetlenul visszaadtak a 10est!
Nekem is avent volt a kezi de valahogy olyan bena a kialakitasa, hogy nem jo! Elektromosbol "jo volt" de 50 perc volt egy fejes!
Nekem egyaltalan nem cicizett igy a 3orankenti idotartambol szamoljatok ki mi jutott akar ejjel is pihenesre! Semmi! A medela (orvosi) tesomnak 20perc volt! Maximum!
Megegyszer nem vennek aventet! Vateran talaltam a mellszivok kozt a berbeadast!
Ejjel ugy csinaltam hogy 2 orankent csorgott a telo, 3. Oraban etetes, bufiztetes visszaaltatas es gyors mosogatas es osszekeszites a 2 ora mulva esedekes fejesre...
Nagyon nagyon megterhelo, ha ezt akarnad csinalni lebeszelnelek!
Ejjelre inkabb tapszereznek mar hogy aludni is tudjak! Vagy napkozben fejni, fejni,fejni, hogy maradjon 1-2 uveg kaja ejjelre is amit csak picit meglangYitasz Neki! Ha nap kozben fejsz 220akat de nem eszik csak 180at akkor siman osszejon 1 uveg ejjelre is!
hallottál már esetleg a medela SNS szoptanít készülékről?:) én használtam ilyet amikor még ment a tejtermelő próbálkozás..:) nézd meg a linket, hátha esetleg ezzel tudsz könnyíteni az evéseken, és a tejcsi is jobban beindul.
Szia, 1-es vagyok, ma voltam szoptatási tanácsadónál.
Azt mondta, hogy inkább reggel fejjek, mert akkor van a legtöbb tej.
Jó az is, ha forró zuhany alá állunk, az is serkenti, én ma reggel forró alá álltam, és utána amikor kijöttem a fürdőből, ömlött a tej a cicimből a földre.
Sokan mondták, hogy a kézivel nem boldogultak, de az elektromossal meg nagyon sokat, mi most rendeltünk egyet, hogy kipróbáljuk.
A szoptatási tanácsadó megmutatta a kézi fejést is, de az elég lassú és macerás, plusz egy kézzel fogni a poharat, másikkal a mellet fejni nekem nem nagyon megy...
okés, megpróbálom. :-) A melegtól nekem is folyik a tejem :-)
És akkor cumisüvegböl odádod majd neki? Vagy csak a maradékot akarod lefejni?
Igen, odaadom neki, ma sikerült reggel lefejni 40-et, azt szopás után megkapta.
Igaz, a szoptatási tanácsadó azt mondta, hogy a cumis üveget felejtsük el, inkább pohárból vagy fecskendőből adjuk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!