3 hós a babám,sajna kevés a tej,2 heti óránkénti szopizástól sem lett több....!Most lefejem neki ami van, és kap pótlást is cumisüvegből,de tudom,hogy így hamar elmegy a tejcsi. Kinek meddig sikerült fejnie így?Sajna nem partner abban, hogy kiszopja amivan,és utána cumiból kapjon pótlást. Így rákényszerülök,hogy fejjek még ameddig tudok! Minden jó tanácsot megköszönök!
Nem akarlak elkeseríteni, de én is így voltam. 3 hónapos korától nem volt hajlandó szopizni, én fejtem ameddig tudtam, és mindent megtettem, hogy legyen tejem. 5 hónapos koráig kínlódtam, akkor már csak napi 5ml jött. :( Akkor abbahagytam, mert értelme már nem volt.
2013. nov. 11. 20:38
2/9 anonim válasza:
Szinte kezdettől fogva kapott pótlást a lányom én is fejtem, mint egy kisangyal, 9 hónapos korig volt még tejem így, igaz egyre kevesebb, bár fejni is egyre kevesebbet fejtem, mert már nagyon untam...
Pedig tényleg azt mondják, hogy pár hét után el lehet búcsúzni az ilyen esetekben a tejtől, nálam mégsem így lett...
2013. nov. 11. 20:56
3/9 anonim válasza:
Az én lányom 3 hónapos volt, amikor egyik napról a másikra nem akart szopni. Pedig tejem volt bőven. A mai napig nem tudjuk, hogy mi ütött akkor belé (jelenleg 11 hónapos). Kínlódtunk 1 hétig a szoptatással, mert nem akartam tápszerhez, cumisüveghez nyúlni. Minden praktikát bevetettem, de ő továbbra sem mutatott érdeklődést a szopizás iránt, pedig éhes volt, az biztos. Azon a héten már jelentősen fogyott is, úgyhogy 1 hét szenvedés után elkezdtem fejni. Kb. 1 hónapig tudtam annyit fejni, hogy elég volt neki, aztán tápszerrel pótoltam. Egyre kevesebbet tudtam fejni, végül már szinte semmit. 5 hónapos koráig kapott anyatejet + tápszert vegyesen, ekkor kizárólagosan tápszeres lett.
2013. nov. 11. 21:38
4/9 anonim válasza:
Én 9. hónapja fejek a kislányomnak. Napi négyszer, azonos időpontokban, bérelt kórházi mellszívóval.
2013. nov. 12. 07:00
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm...!Kedves 2-es válaszoló, Te szoptattál is? Mert 9 hónapig fejni az nem semmi teljesítmény, úgy értem szoptatás nélkül....!
2013. nov. 12. 08:33
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es!Te is csak fejsz, és nem szopiztok? és 9 hónapja? akkor biztosan nagyon sok van, ez nem semmi teljesítmény!
2013. nov. 12. 11:06
7/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező, én megszállott vagyok. A kislányom 1 éves koráig szopizott nagyon-nagyon nehezen. ' hónapos kora óta párhuzamosan fejek. Most 21 hónapos lesz és 9. hónapja, hogy csak fejek neki. Tejérzékeny, tápszert nem fogadja el, de már kezdem átszoktatni kecsketejre. Rengeteg időmet veszi el a fejés, eddig szívesen tettem ( a kislányomnak mindent), de van 2 bátyja és egy férjem is. Úgyhogy pillanatnyilag "apasztok", mert hála Istennek, nem lett a kecsketejtől semmi baja.
Mindezt csak azért írtam le, hogy lásd, semmi sem lehetetlen, ha igazán akarod. Napi 5 dl-ről indultunk, ekkor volt ugye 1 éves, mára 4 dl maradt. Szóval hónapokig lehet így is tejed. :)
2013. nov. 12. 11:21
8/9 A kérdező kommentje:
Hááát nagyszerű Anya vagy!:)
2013. nov. 12. 15:21
9/9 anonim válasza:
Köszi, de hidd el Te is. A, hogy valakinek van-e teje, és a babája szopizik-e, adottság. Az anyaság azért nem ezen múlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!