Rosszul érzem magam a tápszer miatt, más is volt ezzel így?
Figyelt kérdés
4 hónapos fiamnak nem elég a tejem, próbáltam sokszor cicire tenni, de sehogy sem akart hízni, most tápszert fog kapni, ma írta fel a doktornő. Kiváltottuk már de annyira szerencsétlennek, bénánk érzem emiatt mag. Valamennyi tejem van még, de gondolom a tápszer miatt csökkenni fog az is. Annyira szerettem volna szoptatni, meg hát ugye ez a legjobb a babának is.2014. febr. 23. 18:25
31/35 anonim válasza:
Nem kell megijedni!!
Nem kell neki tápszer!
Van tejed, és azért nem kell neki pohárból sem meg üvegből sem, mert jól van lakva!
Minket a doki nyugtatott mindig, hogy nem kell erőltetni a kaját, ha nem akar enni, pedig a lányom majd nem egy éven keresztül ugyan annyi volt a súlya!
32/35 A kérdező kommentje:
Képzeljétek ma reggelre akkora lett a cicim mint a fejem, a babám egész nap csak eszik. :D Remélem mérlegelésen is látszik majd. :D
2014. febr. 26. 16:50
33/35 xStefix válasza:
Ugye, a sok szopi csodát művel! Örülök! :)
34/35 A kérdező kommentje:
Mérlegelésen nem látszott, de már sokkal többször elfogadja a cicit, fejem is, szóval most nagyon nagyon bizakodó vagyok. :D Minden csepp tejecske számít!
2014. febr. 27. 18:31
35/35 anonim válasza:
Jól csinálsz mindent!Ne add fel! :)
Ikerlányokat szoptatok 14 hónapja.Én is keresztülmentem ezeken a dolgokon. Igaz nálunk volt súlygyarapodás, de nekem is már írt fel a doki tápszert.Ki is váltottam, de nem bontottam ki, inkább beszéltem egy tanácsadóval.Ez kb fél éve volt.Azóta sem kellett kibontanom a dobozt!
Ja és egy jótanács! Ne mérd minden nap a gyereket, mert attól fogsz becsavarodni.Elég hetente 1x! Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!