Lehet valahogy novelni a szoptatasok kozti idot?
Figyelt kérdés
3 hetes a kisfiam es ejjel-nappal 2 orankent eszik. Lemertem es csak 40-50 g-ot (spriccel a mellembol utana a tej, tehat nem az a gond, hogy keves lenne). En viszont igy kipurcanok, nem o az egyetlen gyerekem, igy nincs semmire idom. Lehet valahogy novelni az idotartamot es a mennyiseget, amit eszik? Vagy mikorra kene ennek beallnia?2014. febr. 21. 18:56
1/4 anonim válasza:
Nagyon keveset eszik, nem csoda ha ilyen sűrűn. Bealszik az etetésbe? Keltegesd, ne hagyd lustálkodni. Ha többet enne ritkábban kelne.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy keveset eszik, pont ez lenne a kerdesem, hogyan lehetne ravenni, hogy tobbet egyen, igy tovabb kitartson.
Nem mindig alszik be, de akkor sem hajlando tobbet enni, be se veszi a szajaba a mellem. Ha igen, akkor meg csak tartja, neha cumizik es kozben nezelodik.
2014. febr. 21. 21:28
3/4 anonim válasza:
Hmmm..erre én is kíváncsi vagyok!:) Az enyém fél éves, még mindig 80-100 mili az adagja, fejlődik jól van!Keveset eszik sűrűn, ki is vizsgálták nem vérszegény-e, voltunk uh-n is!Szeretném rávenni h mindkét cicit szívja ki, vagy vegyen el pótlást, ha esetleg a tej nem elég neki, de fél éve nem megy!!!!!A nagymamák szerint én rontottam el, mert sűrűn raktam cicire, és ezt szokta meg! Nem tudom......arra nem gondol senki, hogy Ő lehet h ilyen?????A doktornőm szerint a keveset is igen jól hasznosítja! Fejlődik jól a babád?????Ha igen, akkor semmi baj, bár tudom, h milyen állandóan etetni én is azt csinálom, talán a hozzátáplálás fog most már segíteni!
4/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy sikerül kihúzni az időt vele, ha ilyen típus. Maximum azt tudod csinálni, hogy nem adod neki 2 óra múlva a cicit, hanem húzod az időt, addig ölbe veszed, sétálgatsz vele, énekelsz neki...stb. Aztán hátha éhesebb lesz, ha mondjuk kivárod a három órát. De az is lehet, hogy ennyi idő alatt annyira felpörög és kifárad, ha sír és nem tudod megnyugtatni, hogy még nehezebben fogja elfogadni a cicit, és megint nem fog többet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!