Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A gépi fejés gyorsabb, mint a...

A gépi fejés gyorsabb, mint a kézi? Van olyan hatékony? Avent kézi mellszívót lehet gépesíteni valahogy?

Figyelt kérdés
Minden tapasztalat érdekel! Unom, hogy ilyen sokáig tart szívni, szeretném felpörgteni az eseményeket :) SZívni muszáj, heti 2 napot eljárok itthonról, akkor apa eteti.
2014. febr. 2. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Van akinek ez, van, akinek az könnyebb. Nekem mindig kézzel volt a leggyorsabb. A gép csak rövideket szivogat. Én két kézzel átfogtam és föntröl elkezdtem lefelé nyomni (óvatosan, hogy ne fájjon) és akkor egész hosszan spriccelt ki a tej. Pillanatok alatt nagy mennyiség gyűlt össze.
2014. febr. 2. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem simán kézzel fejni sokkal könnyebb volt, gyorsabb és fájdalommentesebb is. Kézi Aventem volt mellette de nagyon ritkán használtam. Kézi mellszivot nem tudsz gepesiteni de ha megtanulsz jól kézzel fejni, az olcsó is, gyors is, és a tejtermelést is jobban fenntartja mint a mellszivó.
2014. febr. 2. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a mellszívó jobban bevált mint a kézzel fejés, pár percig nem jött semmi, de egyszer csak beindult és szinte fejni sem kellett, spriccelt magától. A kézi mellszívót nem lehet gépesíteni, max megkérsz valakit hogy pumpáljon helyetted :) Az előző két hozzászólónak a kézi fejés vált be jobban, érdemes mindent kipróbálni.
2014. febr. 3. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!