Ha abbahagyom az Azáliát, akkor utána bármikor újra kezdhetem? Mensim még nincs.
Nem is értem a kérdést. Már szeded a gyógyszert? Akkor ezt a havit szedd még be, hogy utána megjöjjön, aztán ha nem akarod akkor hagyd abba. Vagy már esetleg beszedted de nem jött meg utána? Akkor irány a nőgyógyász.
Esetleg még nem is volt meg soha a menzeszed? Akkor meg még felesleges szedni, kivéve ha a nőgyógyászt ezt valamiért előírja, de akkor az abbahagyást is vele konzultáld meg.
Én ugyanígy voltam kétszer az egy év alatt, amióta szedem. Mindkétszer megjött, se előtte, se utána.
Úgyhogy én inkább úgy vagyok vele, hogy kigazdálkodom azt 7000-et 3 havonta, mert nem akarom össze-vissza szedni.Nem hiszem, hogy jót tesz.Ráadásul egyszer azt is hittem , hogy megint baba van a dologban, eléggé megijedtem...
Bár a legjobb lett volna megkérdezni az orvosomat így utólag. Szerintem tedd te is ezt, ő ért hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!