Ha az Azaliat abbahagyom, bármikor újra kezdhetem?
A helyzet a következő. Próbálunk leszokni a szopiról. A mostani levélből (Azalia) még van kb 3 hét, utána kéne kiváltanom egy következő dobozzal, a recept megvan. Viszont ha időközben mégis sikerül a szopit elhagyni, nem feltétlenül dobnék ki 7000,-ot az ablakon a gyógyszerre, ha nem is fogom tudni szedni.
Viszont, ha mégsem megy, és mondjuk egy hónapot kihagyok, akkor újra kezdhetem?
szerintem újrakezdheted. de egyébként én szoptatás után még 2 hónapig az azaliát szedtem, ugyanolyan fogamzásgátló.
aztán a kombináltra kihagytam egy hónapot, de nem kellett volna, mert azonnal lehetett volna szedni az azalia abbahagyása utáni másnap. jó megoldás lehet még, hogy csak havit veszel, ha vissza akarsz térni a régi tabidhoz. az mégse 7ezer forint.
noj
nagyon sokan ezt szedik szoptatástól függetlenül, akiknek a kombináltat nem írhatják fel, mert valami olyan betegségük van. véd ez is, csak biztonságosabb a kombinált. :) nem tudom, ilyenkor szerinted a patikában nem lehet azt mondani, hogy csak egy havit adjon? szerintem nem kötnének bele.
noj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!