Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha most abbahagyom, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most abbahagyom, mikor kezdhetem újra?

Figyelt kérdés
Ha most befejezem a fogamzásgátló szedést,mert semmi értelme szedni,ha nincs barátom. Felzavarja a hormonrendszerem?? Ha esetleg pár hónap múlva lesz más,akkor újra kezdhetem..simán??
2011. nov. 3. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
simán újrakezdheted, de sztem nincs értelme megbolygatni a szervezeted ilyennel. ha esélyes nemsokára pasi, akkor ne hagyd abba.
2011. nov. 3. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
hmm. az a baj,hogy anya is azt mondta,hogy ne írassak a dokival,hanem most hagyjam..
2011. nov. 3. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó, akkor ne irass. Arra viszont számíts, hogy ha most abbahagyod, akkor tartani is kell egy kis szünetet, azaz ha holnap bepasizol és hétvégén már szexelni akarsz, akkor nem jó ötlet beszedni szombaton egy bogyót. Szerintem kérdezd meg a nőgyógyszod, hogy meddig kell szüneteltetned.
2011. nov. 3. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg kell várni, míg helyreáll a ciklusod. Ha egy hónap tán megjön normálisan, akkor újrakezdheted. Ha több hónapig nem lesz vérzésed, akkor nem szabad elkezdeni (bár ebben az esetben el is kell gondolkodni rajta, hogy újra kellene-e kezdeni.....)

Feleslegesen ne szedd, mert nem cukorka.

2011. nov. 3. 15:33
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. nov. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!