Milyen tornát ajánlanátok, ami mellett nem apad el a tejem?
Figyelt kérdés
Kisbabám elmúlt 3 hónapos. Sajnos nem elegendő a tejem, ezért tápszeres pótlást is kap. Még szoptatási tanácsadó is foglalkozott velünk. Most annyi tejem van, hogy reggel csak szopizik, napközben 2 mellből 60 gramm van etetésenként. Ha nem eszem rendesen, akkor még ennyi sincs, viszont így meg elkezdtem nagyon hízni, ami nem csak esztétikailag zavar, de fizikailag is okoz problémát.2014. jan. 29. 11:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem bármilyen sportot űzhetsz ami jól esik (én pl spinningeltem), először óvatosan próbáld ki hogy egy nagyon könnyű edzés után milyen a tejed, utána fokozatosan emeld a szintet, és ha nincs gond akkor mehet! Nekem pl minden edzés után rengeteg tejem lett. Arra vigyázz hogy pl futásnál, ugrálós sportoknál megfelelő melltartót vegyél fel, mert fájhat a melled, sőt sérülhet is.
2/2 anonim válasza:
én ilyet tartok-baba-mama tornát.nem ugrálós,rázkódós torna bármi lehet,ami jól esik.kerüld az izomlázat-de ezen egy szem szőlőcukor is segithet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!