Kisfiam pár hete lépked a bútorok mellett, vegyünk neki kintre már cipőt? Mindig lemenne a kezemből. Ha igen, milyet ajánlanátok első cipőnek?
Én már márciusban vettem neki kiscipőt, mert féltem, hogy zokniban fázna a lábacskája odakinn és már felállt bőtorokba kapaszkodva. Szerintem te is vehetsz neki, mert ha nincs olyan jó idő, akkor kell rá. Viszont én, ha jobb idő van, akkor babakocsiba nem adom rá, sőt a játszótérre sem mindig. Zokni sokkal jobb neki szerintem.
Az a fő, hogy a talpa puha legyen. Nekünk egy puma kiscipőnk van.
ha az utcán még nem sétál akkor szerintem felesleges még
nekünk "kocsi cipőnk" van, ha a babakocsiban kéne, de az nem alkalmas az első lépésekhez. utcai sétára alkalmas cipőt csak akkor veszek ha ténylegesen megy majd, addig a lakásban zokniban lesz, annyira nincs hideg
Siesta cipőbolt,9022 Gyor, KISFALUDY U. 14
Az eg.p.honlapján találtam én is,a sógornőm azt mondta ott csak siesták vannak,Ő is ott vásárolt anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!