Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam pár hete lépked a...

Kisfiam pár hete lépked a bútorok mellett, vegyünk neki kintre már cipőt? Mindig lemenne a kezemből. Ha igen, milyet ajánlanátok első cipőnek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Én már márciusban vettem neki kiscipőt, mert féltem, hogy zokniban fázna a lábacskája odakinn és már felállt bőtorokba kapaszkodva. Szerintem te is vehetsz neki, mert ha nincs olyan jó idő, akkor kell rá. Viszont én, ha jobb idő van, akkor babakocsiba nem adom rá, sőt a játszótérre sem mindig. Zokni sokkal jobb neki szerintem.

Az a fő, hogy a talpa puha legyen. Nekünk egy puma kiscipőnk van.

2010. máj. 18. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:

ha az utcán még nem sétál akkor szerintem felesleges még

nekünk "kocsi cipőnk" van, ha a babakocsiban kéne, de az nem alkalmas az első lépésekhez. utcai sétára alkalmas cipőt csak akkor veszek ha ténylegesen megy majd, addig a lakásban zokniban lesz, annyira nincs hideg

2010. máj. 18. 14:20
 3/7 A kérdező kommentje:
A lakásban nekem is két zokniban van,úgy lépeget,csak kintre gondoltam,mert ami kocsicipőnk van nekünk,abba nem tudom letenni,még állásra se való:(,lehet várok még 1-2 hetet aztán majd meglátom mennyire indul be:)De milyet érdemes venni neki?Siestát tudnék neki eg.p.kártyára venni,de olvastam,hogy nem biztos,hogy az a jó...várom a további tapasztalatokat és válaszokat.
2010. máj. 18. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Boccs az offért: de hol tudsz gyerekcipőt egészségpénztáros kártyára venni? És csak siestát?
2010. máj. 18. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Siesta cipőbolt,9022 Gyor, KISFALUDY U. 14

Az eg.p.honlapján találtam én is,a sógornőm azt mondta ott csak siesták vannak,Ő is ott vásárolt anno.

2010. máj. 18. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen. Győr egy kicsit messze van tőlünk, de majd megnézem én is az ep. honlapját. :)
2010. máj. 19. 08:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia.Örülök,hogy segíthettem,a partnerlistánál város szinten rá tudsz keresni az üzletekre.Siestat vennél Te is,vagy tudsz jobbat esetleg?
2010. máj. 19. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!