Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet, hogy a kettö együtt...

Lehet, hogy a kettö együtt sok? Bövebben lent

Figyelt kérdés

szedem a Motherlove-More Milk Plussz kapszulát és mellé iszok napi 3szor tejserkentő teát!Lehet,h fölösleges a kettöt együtt?mikorra érezni a kapszula jótékony hatását?Én mosd kezdtem 3.napja és eddig nemigazán vettem észer,h növelte volna a tejem

köszönöm a válaszokat

2009. dec. 5. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Én napi 2x iszom a Humana szoptatós teát és rengeteg tejem van!Viszik tőlem a tejet!
2009. dec. 5. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül sok a kettő együtt, csak azért lenne érdemes egyesével, hogy tudd, melyik vált be:) Amikor én elkezdtem szaporítani, több mint egy hét volt, amíg lett eredmény, lehet te is más alkat vagy, és 3 nap kevés még a szaporításhoz. Még legalább egy hétig csináld, aztán kiderül, bevált-e.
2009. dec. 7. 13:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszike a válaszokat!Nagyon remélem,h beinditja,mert sokan mondták,h nem ér semmit ez a kapszula!De örülöknék ha annyi tejem volna,de legalább csak annyi,h jól lakjon a manóm és ne kelljen pótolni!Már az is elég volna nekem

én nem hittem volna,h ez ilyen körülményes lesz,azt hittem,h:ó,nekem sok tejem lesz,nem kell tartanom attól,h nem tudom majd őt szopiztatni!szuper volna ha beindulna

boldog babózást mindenkinek

2009. dec. 7. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!