Szűlész után ti mikor voltatók együtt a párotókkal? Bővebben lent.
6 hónapja szűltem. És mi még mindig nem voltunk együtt. Sajnos elég sokáig voltunk kórházban a Picivel. Utána nehezen mentek a napok, mert a kis csajszi állandóan sírt, 2 óránként ettetem. Teljesen hullák voltunk.
Mára már 1-1/2 órákat alszik egyfolytában. De akkor vagy dolgozik a férjem, vagy mást kell csinálni! Ez másnál is így van, vagy csak én nem csinálok vlamit jól?
Ti hogy oldótátók meg??? Kérlek segítsettek!
Köszönöm szépen. Ki próbáljuk esti időszakot.
Este tovább alszik. Ez változó hajnal 4-5ig. De ekkor már elég hullák szoktunk lenni, vagy a párom itthon sincs mert éjszakás:(.
Szia!
Nálunk is ez van ahogy írtad.Mi is sokat voltunk kórházban és amikor beteg a gyerek (nem enyhe megfázás) hát az embernek nincs kedve az együttléthez.Nálam legalábbis így működik.Nekem 6hónapos is elmúlt a kicsi de még nem voltunk együtt.Valahogy nem megy.A gyereknek jön a foga nyűgös és sokat van fent.Én teljesen hulla vagyok,mert egész nap a kicsivel foglalkozni meg a háztartást ellátni kicsit sok. Ötletem nekem sincs hogyan lehetne ezt megoldani.Csak azért írtam hogy tud nem vagy egyedül.
Azért kívánok nektek kellemesen eltöltött órákat!
Köszönöm! Megnyugtató, hogy ezzel nem vagyok egyedül!
Sajnos én is egyedül vagyok szinte a gyerekkel. A férjem sokat dolgozik! Ő is hulla-én is!
Valami majdcsak lesz...
6 hónap nagyon sok idő! Itt az idő lepd meg apát hogy lessen az álla is :))) és ne hanyagoljátok el ez együtt léteket! Tudom h nem ez a legfontosabb de legalább heti 1 alkalom legyen meg! és inkább egy msást vagy takaritást hagyj ki helyette! :)
(mi egyből együtt voltunk ahogy lehetett és jót tett!! pedig hulla voltam mert nyűgös volt a babám állandóan---most is az )((:
Nálunk is hasonlóképp volt, és nem riogatni akarlak, de a gyerek egy éves koráig nem élveztem a szexet, nem is igen erőltettem, gyorsan a férjemnek legyen jó, és hagyjuk abba.
Most másfél éves a kisfiunk, már nekem is eszembe jut esténként, h lehetne valami:)
Adj magadnak időt, nem szabad erőltetni, a férjedet egyébként máshogy is ki lehet elégíteni, mi sokat csináltuk:)
Ha már úgy érzed, h kell, akkor kezdjétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!