Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szűlész után ti mikor voltatók...

Szűlész után ti mikor voltatók együtt a párotókkal? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

6 hónapja szűltem. És mi még mindig nem voltunk együtt. Sajnos elég sokáig voltunk kórházban a Picivel. Utána nehezen mentek a napok, mert a kis csajszi állandóan sírt, 2 óránként ettetem. Teljesen hullák voltunk.

Mára már 1-1/2 órákat alszik egyfolytában. De akkor vagy dolgozik a férjem, vagy mást kell csinálni! Ez másnál is így van, vagy csak én nem csinálok vlamit jól?

Ti hogy oldótátók meg??? Kérlek segítsettek!

2010. febr. 16. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi a teljes terhesség alatt és előtte 2 héttel el voltunk tiltva (lombik miatt), a 6 hetet kivártuk, mert tisztultam.

1-2 alkalommal kellett némi segítség (Durex play melegítős síkosítója isteni), azóta az sem kell.

A fáradtság miatt nehéz megoldani, meg Manó persze akkor sír fel, amikor már javában a közepén járunk, szóval kell némi ötletesség.

A fáradtságot győzd le, mert egymással is kell foglalkozni. És utána sokkal jobb, másabb a fáradtság is. Szerintem .

2010. febr. 16. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj. Szülés után sokáig mi se voltunk együtt. Nem ívántam, fáradt voltam stb. Ráadásul az első 1-2 együttlétünk még fájdalmas is volt, pedig kb 2 hónappal a szülés után kezdtünk el ismét próbálkozni. Ez a fájdalom még jobban elvette a kedvem. Aztán megpróbáltam azért feldobni a házasséletünk. Együtt fürdőzés, közben csoki majszolgatás, romantikázás, fincsi vacsi. Próbáltuk kihasználni azt az 1-2 órát amit aludt a babó. Igazából a kisgyerek 1 éves kora után kezdett visszatérni minden a normális kerékvágásba, addig heti 1, max 2 alkalommal voltunk együtt.
2010. febr. 16. 11:20
 13/16 anonim ***** válasza:

nálunk is ugyanez a baj...:( vagyis, hogy őszinte legyek, meg lehetne oldani, mert szerintem az ember arra szakít időt amire szeretne, de hogy őszinte legyek, én egyáltalán nem kívánom a dolgot, és úgy látom, hogy a férjem is beletörődött, hogy most egy ilyen időszakot élünk... fogalmam sincs, hogyan fogunk ebből az állapotból kitörni, én is szeretném, de csak agyban, mert tudom,hogy ez így nem normális, de ha őszinte akarok lenni, akkor baromira nincs kedvem hozzá... én is 6 hónapja szültem, azóta kétszer voltunk együtt, és azt is csak azért, hogy neki jó legyen én egyáltalán nem tudtam ráhangolódni..:( nem tudom te hogy vagy vele, de pl amíg szoptatok, számomra egyáltalán nem szexis a mellem ... és így elég nehéz nőként viselkednem....

tudom hogy nem segítettem most sokat, de legalább nem vagy egyedül...:)

2010. febr. 16. 11:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én fiam 5 hónapos, de még nem voltunk együtt. Szerintem nem is leszünk még egy darabig. A terhesség alatt is 2szer voltunk együtt középtájt, de nekem nem volt jó, úgyhogy nem erőltettük. A párom nem megy bele abba, hogy csak neki legyen jó, máshogy elégítsem ki. Azt mondja, hogy neki nem szex kell, hanem szeretkezés, ami mindkettőnknek jó, és tudja, hogy ez most egy ilyen időszak, mikor nem lehet. Próbáltam már erőt venni magamon én is, de nem ment.

A fiúnk velünk van egy szobában, és őt is feszélyezi. Ő is 3 műszakban dolgozik, hétfőtől szombatig tehát sokat nincs itthon. Ha éjszakás, akkor értelem szerűen nincs itthon, ha délutános, akkor már alszok, mire hazaér (éjfél), ha meg délelőttös, akkor meg ő alszik el korán, általában akkor még szoptatom a kisfiamat, mert hajnal fél 4kor kel.

De majd eljön a mi időnk is.... :D

2010. febr. 16. 13:24
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válasszokat!

Megnyugtató, hogy ezzel a próblémával nem vagyok egyedül!

Tényleg nagyon nehéz visszahangolodni mindenre, főleg úgy hogy azt hallgatód fél füllel, hogy vajon a Pici mikor ébred meg.....:(

2010. febr. 17. 08:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Második válaszoló vagyok.Sikerült együtt lenned a pároddal?Mert nekem még mindig nem :-(

2010. febr. 23. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!