Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szabad Pharmatexet használni...

Szabad Pharmatexet használni szoptatás alatt? Nem megy át a tejbe sehogy, ugye?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Tudsz olvasni?

Minden ilyen terméken rajta van, ha szoptatásnál nem szabad használni. Olvasd el a használatiát mit ír róla.

2014. jan. 28. 14:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Olvastam. Az van rajta, hogy minden kutatás szerint nem megy át a tejbe, de kérdezzem meg az orvos véleményét. Ha nem megy át, akkor miért kellene erről mást megkérdeznem? Ezért kérdezem, másnak mit mondott az orvosa?

(A stílusod fura, sajnálom, hogy feszült vagy, remélem hamar megoldódnak a problémáid!)

2014. jan. 28. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy lehet-e.De a Pharmatexről nem sok jót hallottam.
2014. jan. 28. 14:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is utánaolvastam, kiegészítő fogamzásgátlásként alkalmaznánk, nem kizárólag ezt. Csak nem szeretem az óvszert és más megoldást keresek.
2014. jan. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!