Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Minden apuka megkóstolja az...

Minden apuka megkóstolja az anyatejet, vagy csak én vagyok ilyen perverz?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 07:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Parom is megkostolta :) edes zsiros azt mondta :)
2014. jan. 27. 07:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem csak te, de az én férjem pl. nem kóstolta meg.

Mondjuk én sem (bár még nem késő, de nem áll szándékomban).

De sokan megkóstolják kíváncsiságból.

2014. jan. 27. 07:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem nem érzett késztetést megkóstolni, de biztos van pár apuka, aki megteszi.
2014. jan. 27. 08:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem perverz dolog. A férjem nem kóstolta még meg, de lehet hogy meg fogja egyszer.
2014. jan. 27. 08:32
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer gyári csomagolásból kaptam belőle, nem ízlett.
2014. jan. 27. 08:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Férjem sem kóstolta meg, én igen, annyira nem jött be, meghagyjuk a gyereknek, ő szereti. :)
2014. jan. 27. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is, férjem is megkóstoltuk. Nem szoktunk rá :)

Nem ízlett. Pláne a lefejt tej, hát az valami borzasztó.

2014. jan. 27. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én poénből kínálgattam a férjemnek, amikor fejtem, de ő nem akarta megkóstolni, azt mondta ő kifejezetten viszolyog tőle...

Én megkóstoltam egyszer, de én sem találtak kifejezetten finomnak...

2014. jan. 27. 10:09
 9/11 xStefix ***** válasza:
100%
Enyém is kóstolta a "dobozból", de nem szándékosan. :) Őt nem zavarta, szerinte olyan íze van, mint a tejszínnek.
2014. jan. 27. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Apukák a szoptatás témakörben. Ez tetszik!

A férjem egyszer ivott belőle. Készítettem a kávéját, amit csak tejjel tud meginni. Mondtam, hogy nincs tej, rakjak bele anyatejet? Azt hitte vicc és igent mondott. Ház én megcsináltam azzal. Mikor megitta, kérdeztem, hogy milyen volt, akkor jött rá, hogy komolyan beszéltem. Szerinte kávéba tökéletes volt.

De van gusztustalanabb verzióm is. Ketten hordták tőlem a tejet, de mindig a két apuka közül felváltva csak az egyik jött, és adta oda a tejet a másiknak, mert közel laktak egymáshoz. Aztán felmerült az egyik családban a gyanú, hogy szerintük a másikak kivesznek az ő adagjukból és tápszerrel/tehéntejjel pótolják ki, mert az anyuka, mielőtt odaadja a babának, mindig megkóstolja, hogy jó-e a hőmérséklet. És szerinte más íze lett, megkóstoltatta a férjével, de még a nagypapával is, hogy szerinte milyen íze van. A hideg is kirázott tőle, hogy az én tejemet kóstolgatta, ízlelgette 3 felnőtt ember.

2014. jan. 27. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!