Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most akkor hogy is van ez?...

Most akkor hogy is van ez? Mennyit eszik a babó? Gramm vs. Mililiter

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének, de már belezavarodtam. Sajna régen volt már az az általános iskola :o)

Mindenki azt kérdezi, hány grammot eszik a babó ciciből. Ezt úgy tudjuk meg, hogy lemérjük, és a különbözet grammban van megadva. De ha cumisüvegből adjuk, ott ml-ben van.

Lemértem: 100 ml tejcsi a konyhamérlegen 30 g-ot nyomott. (üveg nélkül persze)

Tehát ha 60 g-ot eszik, az azt jelenti, hogy 200 ml-t benyomott? Utána még le tudok néha fejni 40-60 ml-t. Létezik, hogy ennyi tej lenne egy ciciben? Ez tényleg így van, vagy hogyan kell számolni?

Már belezavarodtam :o(

(nem vagyok ráparázva a mérlegelésre, csak érdekel az "átváltás")

2009. dec. 4. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Elméletileg 1g=1ml. 100ml-re a 30g kevésnek tűnik, nem tudom hogy mérted, én a fagyasztózacsiban mértem, és 100 ml 90 és 100 g között mozgott (zacsi súlya levonva):)
2009. dec. 4. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:

anyatejből, tápszerből a g=ml

nem tudom, hogy mérted :))))

2009. dec. 4. 09:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Cumisüveggel 100 ml tejcsivel 60 g-ot mutatott a mérleg, aztán lemértem üresen az üveget, az meg 30 g volt.

De akkor megnézem mégegyszer, meg ezt a fagyótasakosat is megnézem majd.

2009. dec. 4. 09:50
 4/5 xStefix ***** válasza:
Csak mellékesen: az ilyen értelmetlen és felesleges "na és mennyit eszik a gyerek?"-című kérdésekre az a legértelmesebb válasz, hogy annyit, amennyivel jóllakik. ;)
2009. dec. 4. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem az volt a központi kérdés, hogy mennyit eszik, csak azért írtam, hogy legyen mihez kötni az átváltós kérdést. ennyi.
2009. dec. 4. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!