Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nekem kell elválasztanom vagy...

Nekem kell elválasztanom vagy magától hagyja abba a szopizást?

Figyelt kérdés
11 hónapos a kislányom, szülés óta november végén jött meg először, azóta viszont semmi. Ha esetleg megfogant a kistesó akkor a kislányom magától hagyná abba a szopizást, vagy nekem kéne leválasztani? Lehet azért nem jött meg mert még nincs minden rendben? Tudom hogy elvileg csak két hete késik és egy teszt mondana biztosat, de nem tudom hogy megy ez.
2014. jan. 14. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem abbahagyta magától, 8 hónapos volt,mikor megfogant a tesó, még 3 hónapig szoptattam. Azt mondják, terhesség alatt megváltozik a tej íze, és könnyebben leszoknak róla.
2014. jan. 14. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Ez annyira gyerekfüggő, nem lehet tudni nálatok hogy lesz, nincs erre kötelező protokoll. Erre is, arra is van példa.
2014. jan. 14. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont egy éves volt a kisfiam, azt hittem sohasem fog leszokni a szopiról :) A szülinapja után 2 nappal egyszer csak nem fogadta el a cicit, ekkor 6 hetes voltam :)

Szerintem csinálj egy tesztet, aztán keresd fel az orvosod. Tőle kérdezd meg, hogy mit ajánl. (Nekem volt 2 vetélésem a kisfiam előtt, és vele is veszélyeztetett voltam. Ezért nekem mondta, hogy nem is ajánlotta volna a szoptatást. De ha minden rendben, akkor lehet szoptatni.)

2014. jan. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!