Szeretném elválasztani 2 éves kisfiamat. Meddig fogja hiányolni a szopizást?
Eldöntöttem, ma reggel volt az utolsó... rengetegszer kérte, és úgy éreztem, már csak "unaloműző" ez a dolog nála, vagy ha hiányzik anya, akkor is azonnal a pólóm alá bújt. Nagyon nehéz volt már kezelni ezeket a helyzeteket nyilvános helyeken, és nem utolsósorban sokszor fájdalmat is okozott már... volt hogy "huncutkodásból" ráharapott és nem engedte, közben csak mosolygott, mert neki ez nagyon vicces volt... illetve hajnali kettőtől ébredésig belekezdett és reggelig egyik oldal, másik oldal...
Persze most furdal a lelkiismeret, mert meggyőződésem, hogy az, hogy ő ennyire kiegyensúlyozott derűs kisfiú, az igény szerinti, hosszú ideig tartó szoptatásnak is köszönhető, illetve talán eddig egyszer volt beteg. De elfáradtam és annyira vágyom rá, hogy végigaludhassak egy éjszakát! Úgy érzem, képtelen vagyok megvárni, hogy magától elválassza magát... Most pedig próbálom felvértezni magam a rövidtávú nehézségekre. Mire számíthatok? Délelőtt már volt egy nagyon intenzív, de elég rövidke hiszti. Meddig fogja hiányolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!