Hogyan tudnám elválasztani a lányomat?
Én a harapásról szoktattam le a lányomat. Nem volt egyszerű, de aztán végül sikerült. Amikor harap, akkor szétfeszítem a száját és elveszem tőle a cicit, közben mondom neki, hogy ne harapjon. Ez bevált, bár tény, hogy nagy kitartás kell hozzá.
Bimbővédőt próbáltál már használni? Több cégnek is van (avent, nuk, mam). Az én gyerekem azzal nem akart szopni, de amúgy egy próbát megér, hátha beválik! (MIndenkinél más, ugyebár...)
Harmadik lehetőség, hogy lefejed a tejet és cumisüvegből kapja meg... hát ez bizony elég macerás, de így még legalább tovább kapná az anyatejet.
Negyedik, hogy ritkítod a szopikat, majd átálltok tápszerre, tejpépre, stb.
Én azért megpróbálnám az első hármat, mielőtt rátérek a negyedikre ;-)
Remélem tudtam segíteni! Minden jót!
- 2 gyermek anyukája -
A harapásról leszoktatás nekem sem okozott gondot. Én 17 hónapig szoptattam, de csak az estit hagytam meg, másoknak általában a reggeli marad meg, mert lesz tejci addigra.
Ha megeszi a babyételt, vagy van lehetőséged jó minőségű élelmiszerhez jutni, táplálj hozzá. Először a hozzátáplálás, aztán evés után még megkínálhatod cicivel. Vannak pépek, amiket el tudsz készíteni anyatejjel, de ilyenkor már a lelki oldal lassan fontosabb, mint a tény, hogy anyatejet kap. Persze lehet, hogy te ezt másképp látod.
Próbáljuk másképp: mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!