Hogyan szoptathatnám 8 hónapos lányomat?
Eddig semmi gondunk nem volt. Most viszont napok óta alig szopizik. Beteg is volt, innen indult, hogy alig kapott levegőt. Kanalas ételt nem fogadja el. Cicit sem, ha meg van telve. Addig szopik, amíg be nem indul a tej (amíg csak lassan jön neki). Ahogy beindul és "ömlik" a szájába, kiköpi és sehova tovább.
Ha lefejem előtte (nagyon sokat kell kifejni, hogy elfogadja), akkor viszont még több lesz a tejem. Ha gyakrabban szoptatok, még több lesz a tejem...
Mit tanácsoltok? Vagy majd elmúlik úgy, ahogy jött és nem lesz gondja az ömlő tejjel pár nap múltán??
Valamelyik nap hajnali fél 6-tól nem volt hajlandó szopni. Este 9-kor a bátyja kiszopizta a tejet és utána hajlandó volt elfogadni a cicit. Addig inkább nem evett.
jól értem??reggel6tól este 9ig nem evett??vagy mi??
amúgy szerintem kínáld,majd elmúlik...ha most jött ki a betegségből akkor még megvannak a rossz élmények, de elfelejti.
ugyanazt kérdezem, mint az első.
fejd ki és add cumisüvegből, vagy adj neki kanalasat.
annyit evett aznap, amit beleerőltettem, vagyis ha ordított, akkor tátva volt a szája és beletettem kanállal az ételt. 2szer kb 40ml-nyit bírtam belegyömöszölni. Meg néhány korty vizet.
Magyarán a kanalasat sem fogadja el, csak azt "erőszakkal" bele lehet diktálni. A cicit hiába tenném a szájába, nem szívja, elfordul.
majdnem két hónapja kezdtük. Eddig nem volt gond, sem a kanalassal, sem a cicivel.
természetesen szívom az orrát, de tény hogy alig jön belőle valami, hiába fújok orrspray-t.
A fenti sztorihoz hozzátartozik, hogy utaztunk, tehát nem tudtam túl sokat tenni, mint megkínáltam és mentünk tovább... még fejtem is egy étterem mosdójában, de úgy sem kellett neki :(
Szopis tanácsadó?
Valamilyen sztrájk lehet, de a folyadékbevitelre így is figyelni kellene. Bár az se jó, ha tömöd.. nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!