Szerintetek leválasszam 11 hónapos lányomat?
Figyelt kérdés
Éjjel annyira cicifüggő a lányom, hogy egyszerűen 1-2 óránként felébred.Tejem már csak annyira van, hogy a szomját oltsa. Nem bír így pihenni, sem ő, sem én.
Arra gondoltam, hogy talán az lenne a megoldás, hogy leválasztom, de hogyan kezdjem?
2011. máj. 25. 08:20
1/3 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, de nem választottam le teljesen, hanem kipróbáltuk, hogy apa kelt fel hozzá éjszaka. Kétszer volt sírás, a harmadik éjszaka amint meglátta az apját, már fordult is be a fal felé és aludt tovább, azóta átalussza az éjszakát. De nappal még szoptattam 20 hónapos koráig. Nálunk ez vált be.
2/3 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, én 9 hónaposan döntöttem úgy, hogy vége, mert alig aludtunk, 2 éjszaka alatt sikerült ( apa segítségével, és sok türelemmel), és azóta 9-10 órákat szépen alszik, napközben még szoptatom ennek ellenére
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor beszélek is erről a férjemmel:-)
2011. máj. 25. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!