Ha nekem már terhes a szoptatás, egyfolytában harapdál a lányom, önzőség 13 hósan elválasztani?
Nem önzőség.
A szoptatás addig a legjobb, amíg mindenkinek jó.
Az nem igaz, hogy nincs szüksége rá, természetesen nem lesz baja ha abbahagyjátok, de az immunanyagok, egyéb pozitív "tartalmai" ugyanúgy jót tesznek a gyermeknek ennyi idősen is mint ez előtt.
Ha tehát van benned halandóság arra, hogy maradjon a szoptatás, és de megszűntesd "amit művel", akkor én adnék még egy esélyt. DE nem leszel rossz attól ha elhagyjátok:)!
Mit művel egyébként?
Második vagyok.
Ha nagyon szeretnél már este kimozdulni a pároddal, ami teljesen érthető:), akkor erre is lehet más megoldást találni, a szoptatás megmaradása mellett is:). Persze csak akkor, ha szeretnéd megtartani a szoptatást, megváltozott módon(nem úgy, ahogy most Neked kellemetlen).
Szerintem ezt mindenki maga donti el. Van, aki 9 hosan is elvalasztja a babat, pedig nem harapja.
Nalunk valamikor 1 eves kora kornyeken volt, hogy elkezdett harapdalni es neha nagyon fajt mar. De valahogy par honap utan abbahagyta es ismet jo volt, ugyhogy en 22 honaposan valasztottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!