Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Befelé forduo, lapos mellbimbo...

Befelé forduo, lapos mellbimbo. Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Vettem bimbo kiemelot,de ez olyan erosen szivja, hogy nagyon fájt, belenyilalgatott, nembirtam a fájdalmat és abba hagytam. azt sem tudom meddig kell szivni, mennyire álljon ki a bimbo? elso babát ez végett nem tudtam szoptatni,most a másodikkal vagyok várandos.
2014. jan. 13. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ellapuló a mellbimbóm. Nekem a csipiszfogás jött be. (két ujjad közé veszed tulajdonképpen a mellbimbód)
2014. jan. 13. 20:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is kijon egy picit, és a hidegre is. De vannak olyanok akiknek nagyon kiallo akár 1-2 cm. Mindenkinek ekkorára ki kell jonnie, vagy ez változo?
2014. jan. 13. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztos jönnek majd a nagyokosok, én 14 hónapig szoptattam bimbóvédővel. Akkor még nem tudtam a bimbókiemelő létezéséről (azóta beszereztem egyet, de addigra már hozzászokott a kisfiam a védőhöz sajnos).

[link]

Ez nem szív, nem okoz fájdalmat. Próbáld majd ki!

Azt kell, hogy mondjam, hogy a baba is nagyon erősen szívja majd, az elején az is fájni fog, erre készülj!

2014. jan. 13. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja igen. Nekem azt mondta a szoptatási tanácsadó, hogy a bimbó csak egy irányzék a babának, az a lényeg, hogy a bimbóudvar jókora részét be tudja kapni, na nálam ez is problémás volt, mert a melleim nagyon nagyok, a bimbóudvar is, a mellbimbóim meg picurik.

Úgyhogy nem kell óriási centikre kijönnie a bimbónak! :)

2014. jan. 13. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Olvastam a kommenteket, mindenkivel egyetértek. Helyesen kell bekapnia a babának, udvart is stb, szar a bimbóvédő..., de az én bimbóm akkor is kicsi, bimbóudvar gyakorlatilag nincs is és ha nincs bimbóvédő, akkor gyakorlatilag a gyerekek lemondhattak volna az anyatejről. Egyik 8 hónapott szopizott, védővel, másik 1 évet, ő pár hónap után elhagyta a védőt.
2014. jan. 13. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is bimbóvédővel szoptatok már 6 hónapja.

Semmi rossz nincs benne.

2014. jan. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!