Fcsenike kérdése:
Ha elmúlt a seb a mellemről, akkor hagyjam el a bimbóvédőt és remélhetőleg nem lesz még egyszer sebes?
Figyelt kérdés
Azért kezdtem el használni a bimbóvédőt, mert első héten kisebesedett a bimbóm és kínok kínját éltem át szoptatás közben. Azóta meggyógyult bár még picit érzékeny, de már nincsenek rajta barna sebek. Szerintetek? Hallottam rosszat is jót is a mellbimbóvédőkről. Szeretném nélküle szoptatni babámat, de félek, hogy megint nagyon fog fájni!! Tapasztalatok?#sebes mell #mellbimbó védő
2013. nov. 21. 16:36
1/2 anonim válasza:
Rosszul szopik a babád. Próbáld másképp a szájába adni, elhagyhatod a védőt. Ha azt érzed, hogy fáj, kend garmastan kenőccsel, az a legjobb.
2/2 anonim válasza:
Miután a sebek elmúltak, időnként még kirepedt a mellbimbóm, miután elhagytam a bimbóvédőt, de szép fokozatosan megedződtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!