8hetesen volt egy hét barnázásom. Ez elmúlt, most 11hetes vagyok. Ha azóta nem volt panaszom, csak néha hasszúrka és vannak terhestüneteim, azóta újak is és állítólag a pocim is nőtt, de nem híztam, akkor remélhetőleg babával minden rendben van?
Figyelt kérdés
A barnázásra kaptam duphastont és szedem a Mg+B6-ot.8hetesen voltam utoljára UH-n,akkor minden rendben volt. Másfél hét múlva kell újra mennem,de addig csak idegeskedem.2012. febr. 10. 18:08
1/3 anonim válasza:
Elvileg,ha lenne valami akkor nem lennének már babás tünetek,szerintem nincs baj,minden jót nektek.
2/3 Harangozó Sára válasza:
Szerintem se aggódj, pihenj sokat!
3/3 anonim válasza:
Szerintem se aggódj, énis szedtem duphastont a 12.hétig, de én nem véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!