Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki Mohácson Dr....

Volt valaki Mohácson Dr. Fatér Józsefnél 4 D-s UH-on? Állítólag nagyon jó doki.

Figyelt kérdés
Esetleg kért valaki tőle számlát, hogy vissza tudja igényelni az egészségpénztártól?
2012. jan. 12. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

mi voltunk a 25héten nála 4d-n. tényleg csak jókat tudok irni róla! én is ismerősöl hallotam, h pécsről többen járnak hozzá, még az utaáz ellenére is megéri. s nem csalódtunk. 1órán keresztül moziztunk, mindent alaposan megnézett a babával kapcsolatban, szép felvételeket kaptuk stb...számlát én nem kértem tőle.

2012. jan. 12. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Holnap én is bejelentkezek hozzá.

Végül is majd tőle megkérdezem, hogy tud-e adni számlát.

Csak gondoltam hátha van valaki aki már kért tőle.

Én most a 26. hét végén vagyok, de nem is akartam előbb menni. A lányommal a 32.-en voltunk még Pécsen.

2012. jan. 12. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi is nála voltunk. A gépe nem a legjobb szerintem, eléggé akadozik az egész, legalábbis én láttam már szebb felvételeket. De a lényeg látszik, nekünk nagy élmény volt. Nem drága, és a doki is kedves, ja és leletet is kaptam.

Számlát én sem kértem.

2012. jan. 13. 02:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és arra számíts, hogy eléggé be van táblázva, legalábbis nekünk csak több héttel későbbre tudott időpontot adni.
2012. jan. 13. 02:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is nála voltam. Maximálisan meg voltam vele elégedve, gyönyörű képeket, videót csinált, nagyon kedves volt.

A pici fiam nagyon nem akarta megmutatni magát ezért kellett sétálnom egy jó nagyot, meg elküldött vécére is, utána meg aztán még tökéletesebb volt:)

Én 27 hetesen voltam, 22 hetesen kértem időpontot..

38hkm

2012. jan. 13. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!