Melyen ulo mellbimbo meddig faj a szopi elejen?
En masfel evig szoptattam es igen, megvaltozott a mellbimbom, nem sullyedt annyira be (de azert nem is az az alapjaraton peckes tipus lett :) ).
Mar nem emlekszem meddig fajt, nekem mellgyulladasom is volt, lazzal, hidegrazassal, szetvalt kette az egyik mellbimbom, szoval nem volt egyszeru. Akkor szoptatasi tanacsadohoz fordultam, o mondta, hogy lapos meg visszafele fordulo mellbimbomnal sokszor azokat rostokat amik visszahuzzak el is szakitja a baba egy ido utan, ezert fajdalmasabb is lehet. En mondjuk nem emlekszem arra, hogy az fajt volna, amikor az elso par szivassal kiszivja a helyerol, lehet ez inkabb azert van, mert meg nem jon a tej, ezert sokkal erosebben sziv, raadasul szinte tejcsatornakat is tepi, ugy kepes szivni. Ahogy elkezd omleni, atall egy utemes szivasra es akkor mar sokkal jobb.
Legalabbis a "normal" formaju mellbimboval rendelkezo baratnoimnek is legalabb egy honapig fajt. Egyebkent, akinek meg tul nagy volt a mellbimboja, annak meg azzal volt baja, nem erte el picikorban a bimboudvart a baba, szoval igazabol az se jobb.
De idovel minden egyre konnyebb es jobb, hidd el!
Koszonom!! Remeltem hogy jobb lesz, csak mindenki azt mondta hogy az elso ket hetben faj aztan mar nem. De akkor biztos teljesen egyeni es meg remenykedhetek. :)
Nem lehetett neked egyszeru. Sajnalom. De gondolom mindent megtettel csak hogy szoptathass. Igazabol nekem is keseredes fajdalom. Mert inkabb fajjon mint ne legyen tejem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!