Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit vehetek be, ha hányingerem...

Mit vehetek be, ha hányingerem van és szoptatok?

Figyelt kérdés
Valószínűleg túlettem magam.
2009. nov. 29. 21:57
1 2
 11/12 xStefix ***** válasza:
A normaflore érdekes feltevés, mert az ugye probiotikum, ami elsősorban arra való, hogy visszaállítsa az emésztőrendszer egyensúlyát. Kicsit utánaböngésztem, de nem találtam utalást arra, hogy hányingerre is alkalmazható lenne.
2009. dec. 27. 23:41
 12/12 xStefix ***** válasza:

És még: A vírus a leggyorsabban úgy "megy ki" a szervezetedből, ha egészséges vagy, optimálisan működik az immunrendszered és megfelelő hatékonysággal tud megküzdeni a kórokozókkal. ;) Magyarán, egészséges életmódot folytatsz és nagyon körültekintően táplálkozol. Egyéb módokon nem nagyon lehet (és érdemes) siettetni a gyógyulást - hosszú távon te magad látnád csak kárát.

Az, hogy hányingered van, a tested jelzése, hogy valami rosszat tettél neki. Olyan anyag vagy akkora mennyiség van benned, ami már megterhelő a szervezetednek. A lehető legrosszabb, amit ilyenkor teszel, hogy megpróbálod teljesen elnyomni a tested normális védekező mechanizmusát. A hányingert, ha nem komoly problémát takar, nem tilos megszüntetni - de a hányást, hasmenést visszafogni nagyon káros, mert a szervezet öntisztuló folyamatát akasztjuk meg. (Közben persze figyelni kell a tápanyag visszapótlására is.) A múló hányingerből meg érdemes annyit megtanulni, hogy miből hol van a határ.

2009. dec. 27. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!