Mit vehetek be, ha hányingerem van és szoptatok?
A vírusos betegség vezető tünete a hőemelkedés ill. láz, a szervezet hirtelen beinduló ellenreakciója miatt. "Csak" hányingered millió mástól is lehet, te is írtad, hogy csak túletted magad(?).
Ha vírusod lenne, akkor sem lenne különösebb gond, mert a szervezeted által termelt ellenanyag az anyatejjel átjut a babába. Sőt, ő már valószínűleg hamarabb védett lenne (bizonyos fokig), mint ahogy nálad az első tünetek jelentkeznek.. Ilyen esetben sincs különösebb teendő, mint a magas(!) láz csillapítása és a kísérő tünetek enyhítése. Én nem tartom szerencsésnek, ha valaki rögtön az első hapci után gyógyszerhez nyúl, mert azzal csak a saját védekezőrendszerét gyengíti.
Ha mondjuk szimpla túlevés vagy enyhe gyomorrontás okozza a hányingert (ami nem elviselhetetlen és nem tartós), arra meg pláne a természetesebb módszereket ajánlom a gyógyszer helyett. Tuti tippet nem tudok, de szerintem próbálj olyat, ami a terhességed alatti hányingert is csökkentette. Van, aki a savanyúra esküszik, van, aki a gyömbérre.. ha én leírom, nekem mi volt a jó, rögtön kitiltanak perverzió miatt. :D
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!