Szoptatok, mitől van hányingerem? Étvágyam sincs.
Figyelt kérdés
Most két hónapos a baba, és egy hete hogy furán érzem magam mintha terhes lennék. De még korai... :S
Aug 16.án voltunk együtt a párommal, abból még nem lehet baba nem???? vagyis nem érezhetem...? össze vagyok zavarodva, honnan tudjam hogy mi van ha nem mensizek???
2008. aug. 27. 21:49
1/3 anonim válasza:
Amig nem jön meg a szülés utáni első menstruáció addig nem lehet tudni hogy hogyan alakul a peteérés, vagyis akár lehetsz terhes is.
Anyósom annó a férjem születése után 8 héttel lett újra terhes, így született meg az öccse.
Szerintem csinálj tesztet az a biztos mert ha terhes vagy és szeretnéd megtartani akkor abba kell hagynod a baba szoptatását. Terhesen nem szabad szoptatni.
Üdv: 8 hetes kislány anyukája
2/3 anonim válasza:
Ha nem volt vetélésed, egészséges vagy, akkor nem kell abbahagynod a szoptatást, ez egy régi nézet. Csinálj tesztet! Bár az étvágytalanság nem éppen terhes tünet..
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen érzésem, aztán közölték velem, hogy a belek is rendeződhetnek még vissza..mindig mozgást éreztem, mintha valami baba :) mocorogna benne és még akkor nekem sem volt stukim. Hányingerem volt...főleg szoptatás után és valami mintha csikarta volna a hasam elég gyakran. Már épp tesztet akartam venni, amikor megjött.. Akkor volt a lányom 4 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!