Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hol lehet beszerezni kecskerut...

Hol lehet beszerezni kecskeruta kivonatot (a tej mennyiségének növeléséhez)?

Figyelt kérdés
Ezt a terméket is a More milk kapszula révén olvastam, de nem tudom, lehet-e együtt szedni, vagy külön kell? Valamint hol lehet beszerezni? Használt már valakinek?
2008. júl. 15. 19:06
 1/4 anonim válasza:
Szerintem gyógynövényboltban, esetleg bioboltban érdeklődj utána.
2008. júl. 15. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyógynövényboltokban, vagy patikákban lehet beszerezni, de nem egyszerű. Ha mégis be tudják szerezni valahol neked, kérd meg őket hogy mindig hozzanak, mert van egy tuti receptem! Figyelj:

kecskerutafű 2 cs

csalánlevél 2 cs

édesköménytermés 1 cs

ánizsmagtermés 1 cs

majoranna 1/2 cs

Ez mind 50 g-os kiszerelés, egyedül a majoranna amit élelmiszer boltban kapsz csak. Ezeket mind összekevered, és naponta 1 liter vízzel 3 evőkanálnyit kell leforrázni. Nem túl jó az íze, de lehet ízesíteni. Csak ennyit lehet belőle egy nap meginni, és ne igyál mellé más szoptatós teát, se more milket, se homeos bogyót, mert nincs rá szükség meg a baba hasa is fájhat. Ezt a receptet egy szegedi prof. állította össze, és állítólag tuti jó. Én is még csak a beszerzési fázisnál tartok, de akitől a receptet kaptam ésküszik rá, 7 hónapja csak szoptat! Az én babucim még csak 4 hetes lesz, de már mindent kipróbáltam, és ez a leggazdaságosabb, és egyben a legjobb (remélem nekem is beválik!). Van egy anyuka, aki 0 tejjel ment haza a kórházból, csak tápszert evett a gyerek, és ezzel a teával már 1,5 éve szoptat!

Remélem sikerrel járunk! Jó szoptatást!

2008. júl. 16. 09:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Mindenképp kipróbálom, már indulok is beszerezni!
2008. júl. 16. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most találtam a neten, én már rendeltem is

[link]

2009. aug. 11. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!