Ha szoptatás után nem fejem ki mert úgy érzem hogy nem akar szét durrani már a mellem akkor az lehet ok a tej mennyiségének a csökkenésére? Ki hogyan csinálja ezt a dolgot?
A kórházban és egy darabig itthon is lefejtem a maradékot szopi után de nagyon kikészültek a mellbimbóim és úgy döntöttem nem fejek csak szoptatok.De viszont úgy veszem észre mintha csökkent volna a mennyiség.Ennyit számítana még az hogy plusszba fejek?Vagy ezzel nem lehet mit tenni?Ha el akar apadni elfog akkor is ha szopi után még fejek?Elektromos a mellszívóm.
3 hetesek vagyunk.
Szia!
Tehát azt mondod azért mert nem fejek és nem érzem azt hogy hű de tele vannak a cickóim attól még szoptathatok akár fél évig is?Akkor nem annak a jele hogy el fog apadni?
És köszönöm szépen hogy válaszoltál!!!:-)))
Én pedig fejtem ezerrel és mégis túl hamar elapadt, 6 hónapig sem tudtam szoptatni :(
Nemcsak a fejésen múlik, inkább alkati kérdés lehet, és a nyugalom, aminek a hiánya apaszt :(
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Két éves múlt a kisebbik fiam és még napi 4-5x szopik. Csak az első napokban fejtem, ha már nem bírtam a feszülést. Azóta nem látott a mellem fejőgépet. Mindig volt elég, pedig nem vagyok túltermelős típus.
Én hetedik hónapja fejek. Féléves koráig minden szoptatás után - kivéve éjszaka.
Mostanság csak kétszer. Reggel és este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!