Igény szerinti szoptatásnál mennyi idő után észleltétek a tej mennyiségének a növekedését?
Nálam kb. 1 hét volt, amíg a babám nagyon sírt, még 1-2 hónapos kora körül. Adjál neki mindig amikor kéri, nem baj, ha két ciciből is szoptatsz, annál több termelődik. Ezen kívül van egy csomó praktika, kinek mi vált be tejfokozásra: Urtica urens 5ch, tea, barna sör, alkoholmentes sör, köményleves, madártej, stb. Itt a fórumon is van több kérdés ami ezzel foglalkozik, keress rá. Ne aggódj, biztosan megjön a tejci, csak ne nyugtalankodj!
Boldog babázást!
Szia!
Hasonló cipőben jártam én is. A gyerekorvosom megijesztett, hogy nem hízott annyit a babám, mint amennyi a nagykönyvben meg van írva. Mérlegeltem aztán tiszta ideg lettem és valószínüleg kevesebb lett a tejem. A babám 10 hetes, eddig 3 óránként evett. Most áttértem arra, hogy minden nyikkanásra adtam neki enni. A hétvégén már tiszta nyűgös volt az eddig kiegyensúlyozott babám. Közben próbáltam fejni is így a tejem tényleg több lett. Próbáld meg szopi után lefejni a maradékot ezáltal is több lesz a tejcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!