Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerinti szoptatásnál...

Igény szerinti szoptatásnál mennyi idő után észleltétek a tej mennyiségének a növekedését?

Figyelt kérdés
tapasztalt anyukáktól kérnék támogatást - napok óta úgy érzem egyre kevesebb a tejem, eddig mindig elég volt 1 cici, ma a kettő után is sirt. Nem akarok pótlást adni, eddig rengeteg tejem volt, tényleg nem tudom miért nincsen most (habár volt pár feszültebb napom). Kérek szépen tanyácsot. Köszi
2009. febr. 16. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kb. 1 hét volt, amíg a babám nagyon sírt, még 1-2 hónapos kora körül. Adjál neki mindig amikor kéri, nem baj, ha két ciciből is szoptatsz, annál több termelődik. Ezen kívül van egy csomó praktika, kinek mi vált be tejfokozásra: Urtica urens 5ch, tea, barna sör, alkoholmentes sör, köményleves, madártej, stb. Itt a fórumon is van több kérdés ami ezzel foglalkozik, keress rá. Ne aggódj, biztosan megjön a tejci, csak ne nyugtalankodj!

Boldog babázást!

2009. febr. 16. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hasonló cipőben jártam én is. A gyerekorvosom megijesztett, hogy nem hízott annyit a babám, mint amennyi a nagykönyvben meg van írva. Mérlegeltem aztán tiszta ideg lettem és valószínüleg kevesebb lett a tejem. A babám 10 hetes, eddig 3 óránként evett. Most áttértem arra, hogy minden nyikkanásra adtam neki enni. A hétvégén már tiszta nyűgös volt az eddig kiegyensúlyozott babám. Közben próbáltam fejni is így a tejem tényleg több lett. Próbáld meg szopi után lefejni a maradékot ezáltal is több lesz a tejcsi

2009. febr. 16. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:
nekünk egy csunyább pelenkafertőzésünk van és az egyik gyerekorvos felvetette hogy esetleg savas a széklete az anyatejtől, ami nekem úgy jött le - nem jó a tejem neki. Most ezen tépelődöm, ami tudom nem jó, de nem tudom kikapcsolni az agyam
2009. febr. 16. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A második vagyok, szerintem ne aggódj! Felesleges! Gyógyítsd meg a kiütéseket és nyugodj meg. Ha eddig jó volt a tejed a babónak akkor ezután is jó lesz, kiütések meg bárkinél lehetnek. Hallgass az ösztöneidre, most én is ezt teszem. Én vleg orvost váltok, nem bízom benne. Sajnos nagyon befolyásolja az idegállapot a tejcsiképződést és hatással van a babára is. Minden jót nektek!
2009. febr. 16. 10:27
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást - igyekszem. Boldog babázást Nektek is!
2009. febr. 16. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!