Hűtőben tartott anyatejhez hozzáönthetem amit rá pár órára szivatok le?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 14:59
1/3 anonim válasza:
Igen! Az a lényeg, hogy az új fejést hűtsd le olyan hidegre, mint a korábbit, és csak ezután öntsd össze. Tehát a meleg tejet ne öntsd rá a hidegre! Én is így csináltam, és este pedig lefagyasztottam a napi összegyűlt mennyiséget. Doki is így mondta.
2/3 anonim válasza:
Igen, de maximum egy napig (24 óráig) szabad gyűjtögetni, az első fejéshez képest, utána le kell fagyasztani, vagy fel kell használni. Így volt az Aventes tájékoztató füzetben. Én mindig ráírom, a dátumot, és hogy hány órakor kezdtem meg a poharat, így tudom h mikor telik le az egy nap. Tehát ha reggel 9-kor tetted bele az első adagot, akkor akár este is tehetsz még hozzá, de másnap reggel kilenckor legkésőbb le kell fagyasztani, vagy fel kell használni. Ha pedig felmelegítetted, akkor már nem szabad újra visszahűteni fel kell használni, vagy kidobni,(ezért nem szabad melegen hozzáönteni az új tejet)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2009. nov. 27. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!