Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan lehet anyatejhez jutni?

Hogyan lehet anyatejhez jutni?

Figyelt kérdés
10 napja szültem és apadni látszik a tejem. Nem szeretném a babámat tápszerezni, és látom, hogy 1800 Ft/l-ért veszik be az anyatejet. A kérdés az, hogy én hol tudnám megvenni.
2011. okt. 19. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Vannak úgynevezett Anyatejgyűjtő Állomások,ott lehet vásárolni de talán házhoz is szállítanak.Az ország több városában mint

pl:Budapest

Nagykanizsa

Szombathely

Debrecen

stb...

Ha leírod melyik városban laksz megírom a hozzátok legközelebb lévő pontos címét telefonszámát

2011. okt. 19. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Én szívesen adnék, mert nekem sok van. Már a fagyasztót telepakoltam, most gondolkodok az Anyatejgyűjtő Állomásra való leadáson.

8 hetes kislány anyukája

2011. okt. 19. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgy tudom,hogy venni nem lehet, hanem ingyen adják receptre, ha arra rászoruló kategóriába esik a gyerek, ami általában: kis súlyú újszülött, beteg baba, koraszülött.

Fagyasztottat nem hiszem, hogy bevesznek. Minimum mennyiség amit le lehet adni az napi 2 dl, amiért házhoz is mennek. Viszont, ha te kapsz tejet, azért neked kell menned.

Ezek amiket tudok és most legfontosabbnak tartottam, de utánaolvashatsz neten. Föl is hívhatod őket

2011. okt. 19. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Még az Eszterláncot is megkeresheted.

[link]

Ők foglalkoznak anyatejközvetítéssel.

2011. okt. 19. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt a gyerekorvos mérlegeli el,hogy ki jogosult rá.Általában beteg kis súlyú újszülöttek kapják.

Én 16 hónapig voltam anyatejleadó.Havi szinten elvittek 30 litert.Próbáld meg te is serkenteni teákkal és elektromos mellszívóval.Nekem ez totál bevált!És sok folyadékot igyál!

2011. okt. 19. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a hasznos válaszokat!

Úgy tűnik a stressz blokkolta a tejelválasztást. Lenyugtattam magam, fejni ugyan még nem tudok érdemben, de az adagját már kiszopizza a lánykám.

2011. okt. 20. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!