Hogyan lehet anyatejhez jutni?
Vannak úgynevezett Anyatejgyűjtő Állomások,ott lehet vásárolni de talán házhoz is szállítanak.Az ország több városában mint
pl:Budapest
Nagykanizsa
Szombathely
Debrecen
stb...
Ha leírod melyik városban laksz megírom a hozzátok legközelebb lévő pontos címét telefonszámát
Én szívesen adnék, mert nekem sok van. Már a fagyasztót telepakoltam, most gondolkodok az Anyatejgyűjtő Állomásra való leadáson.
8 hetes kislány anyukája
Úgy tudom,hogy venni nem lehet, hanem ingyen adják receptre, ha arra rászoruló kategóriába esik a gyerek, ami általában: kis súlyú újszülött, beteg baba, koraszülött.
Fagyasztottat nem hiszem, hogy bevesznek. Minimum mennyiség amit le lehet adni az napi 2 dl, amiért házhoz is mennek. Viszont, ha te kapsz tejet, azért neked kell menned.
Ezek amiket tudok és most legfontosabbnak tartottam, de utánaolvashatsz neten. Föl is hívhatod őket
Ezt a gyerekorvos mérlegeli el,hogy ki jogosult rá.Általában beteg kis súlyú újszülöttek kapják.
Én 16 hónapig voltam anyatejleadó.Havi szinten elvittek 30 litert.Próbáld meg te is serkenteni teákkal és elektromos mellszívóval.Nekem ez totál bevált!És sok folyadékot igyál!
Mindenkinek köszönöm a hasznos válaszokat!
Úgy tűnik a stressz blokkolta a tejelválasztást. Lenyugtattam magam, fejni ugyan még nem tudok érdemben, de az adagját már kiszopizza a lánykám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!