Sajnálattal olvasom, mennyi tápszeres baba van. De miért? Mi okozta a bajt, amitől a picitek nem tud anyatejhez jutni?
Nekem úgy volt, hogy mivel már kezdett kevésnek is bizonyulni 6 hónap után abbahagytam. Plusz még az is hozzátartozik, hogy nem szerettem szoptatni, sokkal jobban éreztem magam, hogy végre nem kell.
11 hónapos
én is úgy voltam, mint az első hozzászóló. 6 hónapos koráig szoptattam a babámat. 3 hónapos kora után már őt se érdekelte az egész, kínszevedés volt mindkettőnknek. úgy voltam vele, hogy féléves koráig elhúzom, onnantól már nem lett volna értelme.
azt olvastam a szoptatásról, hogy addig jó, amíg mindkét fél jól érzi magát benne. hát, a vége felé már egyikünknek se volt jó.
mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy tápszert csak napi egyszer kap, a többi az joghurt, túró, zöldség, gyümölcs, hús, most 9 hónapos. nem érzem, hogy bármit is elrontottam volna, csak rá kell nézni a babára.
Szia! Az én kisfiam sajnos csak 2 hétig tudtam szoptatni, aztán egyik napról a másikra nem volt tejem. Nagyon sokáig küzdöttem, hogy legyen, de minden igyekezetem ellenére nem volt semmi. Pedig nagyon szerettem volna szoptatni az én kisfiamat.
Boldog új évet kívánok mindenkinek:)
én 3 hétig szoptattam. idegesség, meg mindeféle külső tényező miatt egyszercsak azt vettem észre, h nem elég a tejem, éjjel-nappal ordított, órákon keresztül szopott... akkor 1 nap és 1 átordított éjjel után tápszert vettem neki a patikában, és kövezzetek meg, de nem bántam meg. 1 pillanat alatt jóllakott, és mosolygott egész nap, elvágták a hasfájást, pedig végig küzdöttünk vele. külföldön élünk, nutrilont evett immunofortissal, 15 euro volt 1 doboz, de nagyon bevált. már 20 hónapos majdnem, 1szer volt taknyos 2 napig, azt is tőlem kapta el.
szóval nekem megkönnyítette a tápszer a dolgom, de ha lesz még 1 babánk, őt szeretném szoptatni, remélem sikerülni fog.
Szia!
Én a stressz miatt nem tudtam szoptatni sajnos.Születése után sajnos kórházban volt a kisfiam,és engem annyira megviselt,hogy egyáltalán nem volt tejem.Sokáig próbálgattunk mindenfélét,de maradt a tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!