Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A lefejt lefagyasztott anyatej...

A lefejt lefagyasztott anyatejhez tölthetek még hozzá, hogy ha nincs tele az üveg?

Figyelt kérdés
Tehát amit ma elrakok a fagyasztóba, ahhoz hozzátölthetem-e a holnapi adagot, ami akkor ugye még nem fagyott, csak hideg. Nem túl sok jön le egy nap, de azért elrakom, viszont az üvegek meg nagyobb fajták.
2009. júl. 17. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy jól értem, de: ha már lefagyasztottad, nem önthetsz hozzá. Ha több adagban jön össze egy fagyasztani való adag, akkor egyformán legyen hűtőhideg mind, így összeöntheted és egyben lefagyaszthatod.
2009. júl. 17. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Szia, nekem másfél decis zacsijaim vannak és 2 fejésből jön össze, úgyhogy azaz igazság, hogy én utántöltöm a mélyhűtöben, ahogy te is írod. Mert csak éjszaka fejek, amikor átalszik egy szopit. Legközelebb jégkocka tartó zacsit veszek, az kisebb, ezt egy védőnő ajánlotta.
2009. júl. 17. 14:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor szerzek én is valami zacsikat, mert csak üvegjeim vannak jelenleg.

2009. júl. 17. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Javaslom neked a feles műanyag poharakat.

Tetejére folpack, befőttesgumival rögzítve, rá egy matrica a dátummal és mennyiséggel (max. 60 ml fér bele) meg egy doboz a mélyhűtőbe, amibe beleállítod, amíg megfagy.

Nekem a védőnőm tanácsolta ezt és nagyon jó!!! Így nem kell egyszerre sokat felengednem, néha kell csak pótolni, vagy magammal vinni valahová, plusz nincs gondom az általad írt "rátöltéssel".

Sok sikert.

2009. júl. 17. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:

17:13-as vagyok

Ja, és ne töltsd rá, nem szabad!

2009. júl. 17. 17:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi!!! Jó ötlet.

Akkor nem töltöm rá.

2009. júl. 17. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Én joghurtos dobozokat hasznlok! Úgyanúgy mint a poharat! Abba több fér! De ne tölts rá a már lefagyasztottra!
2009. júl. 18. 15:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne tölts rá! Én gyógyszertári kenőcsös tégelybe fagyasztok.Van ugye több méret,így kitudod választani a neked megfelelőt.
2009. júl. 18. 19:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Joghurtot úgyis szoktam enni, de ez eddig nem jutott eszembe:))

2009. júl. 19. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
M. Guóth-Gumberger, E. Hormann: Szoptatás c. könyv szerint rátöltheted. Én hiszek neki, nem látom be, hogy miért ne lehetne.
2010. jan. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!