Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan, hogy az anyuka...

Van olyan, hogy az anyuka "cicifüggő"?

Figyelt kérdés
A nővérem a 3,5 éves kislányát még mindig szoptatja, pedig a kicsi már ellenne nélküle, ő mégis minden reggel, délben és este cicire teszi, szándékosan. Nem értem, miért van erre szükség, egyszer beszélgettünk a dologról, de teljesen kikelt magából, kiabált velem, hogy majd én is így fogom csinálni, meg ilyenek. Most 8 hónapos a fiam, és magától kezdi elhagyni a cicit, és semmi fájdalmat nem érzek, szeret enni, és szépen nő. Velem van a baj?
2013. dec. 9. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, le kellene szoktatnia...

Te szerencsés vagy ezek szerint, mert a Te gyerkőcöd magától lemond erről, de vannak olyan gyerkőcök akik tényleg szabályosan függők, (pl a kisfiam ha rosszat álmodik az első amit kiált hogy cici) és piszok nehéz őket leszoktatni. Én sem tudom hogy hogy fogom csinálni... azt hiszem majd az első lépés hogy bekenem majd valamivel a cicimet.

2013. dec. 10. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:
9-es válaszoló voltam egyébként
2013. dec. 10. 12:53
 13/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerencsés, hogy 8 hónaposan elhagyja a szopizást??? Jesszus! Kérdező, biztosan tudod, hogy a kislány el lenne cici nélkül? Azért nem hiszem hogy magáahoz láncolja, hogy most márpedig szopjál lányom :) Egyébként van olyan anyuka, hogy "cicifüggő" :D Magamat is abbasorolom, holott már volt párszor, hogy a pokolba kívántam az egészet :D

Tényleg őszíntén kérdezem, aki szerint egy éves kor után káros az anyatej, hogy ezt hol hallotta? Mert én még ilyenről nem hallottam. Esetleg tudsz linkelni cikket?

Én személy szerint nem tervezem a szoptatást, addig szopik amíg mindkettőnknek jól esik, de (és ez a leglényegesebb) EZ MINDENKINEK A LEGBENSŐBB MAGÁNÜGYE :D Amig téged nem kényszerít a szoptatásra, te se "kényszerítsd" a nem-szoptatásra :)

2013. dec. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!