Begyulladt a mellem?
Nekem egyszer volt mellgyulladásom. Mindenképpen tovább kell szoptatni, mert csak úgy orvosolható. POnt olyan érzés volt - a fájó mellett leszámítva - mint mikor influenzás voltam. Kemény, fájó cicivel kezdődött, már akkor és "éreztem" a mellem, mikor felemeltem a karom.
Aztán egyre fájdalmassabbá vált a szoptatás, és innen jöttek az influenza szerű tünetek.
Akkor utánaolvastam, sokat kellett szoptatni olyan pózban is, ami nem megszokott, hogy mindenhonnan kijöjjön a tej. (pl. focilabda póz, vagy a gyereket leteszed a földre, s te fölé térdelsz) Igen, hülyén néz ki, de olyan 1,5 nap alatt túl voltam a nehezén. Valamint borogatni lehet, meleg zselépárnát használtam. Remélem azért többet ilyen nem fordul elő.
Az elzáródás helye még fájhat 1-2 napig, úgyhogy addig fokozottan ügyelj rá, hogy mindenhonnan alaposan kiürüljön a tej.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!