Azt hiszem begyulladt a mellem, a tegnap nagyon kezdett fajni.6 honapos kislanyom szopik meg. Tudnatok tanacsot adni?
Én már túl vagyok egy ilyenen,és valami BORZASZTÓ!!!Korábban hallottam csak róla és el nem tudtam képzelni,hogy ennyire rossz lehet egy mellgyulladás.
Nekem egyik nap d.u 7 fele kezdett fájdogálni a mellem, estére 39 fokos lázzal kínlódtam.És ez majd' 1 hétig volt így.Én azt javaslom,mielőbb menj el vagy a házi orvosodhoz,vagy (én ezt tettem) a nőgyógyászodhoz,hogy írjanak fel gyulladáscsökkentőt.Mindenképpen jelezd,hogy szoptatsz,mert akkor olyat írnak fel,ami mellett nem tiltott.
Ennek ellenére a gyulladás óta a kisfiam nem fogadja el azt a cicit,ami beteg volt; pedig ennek már vagy 4 hónapja.Azóta csak 1 ciciből szoptatok.
Ami nagyon fontos:minél többször tedd a gyulladt mellre a gyermeked.Ő a legjobb gyógyszer!Ha nem akar szopizni,akkor pedig fejjél.Még akkor is,ha megőrülsz a fájdalomtól.MUSZÁJ!
És tényleg mielőbb menj orvoshoz,mert sokkal rosszabb is fog lenni,ha nem kezelik időben.
Jobbulást kívánok!
egy 8 hónapos kisfiú anyukája
Na szóval lehet szoptatni lázasan már, az új nézet szerint. Régen azt mondták nem lehet. Bocsi, kicsit zagyva lett az előbb, telefonról neteztem.
Remélem ha kipróbálod, használni fog a borogatás.
Nekem mikor először volt ilyen, kicsit későn kapcsoltam, és még hónapokig fájt, amikor mellre tettem a lányom azon az oldalon. A fiúknál már nem volt ilyen, pár nap alatt elmúlt masszírozással, borogatással, és sok szoptatással.
Jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!