Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák, mit szoktat...

Szoptatós anyukák, mit szoktatok enni? Milyen ételeket részesítetek előnyben?

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Amikor szoptattam, mindent ettem,és naponta 1-2 liter tejet ittam. Csak az első hetekben vigyáztam a puffasztó ételekkel.
2013. dec. 7. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

Ha a baba hasfájós akkor nagyon meg kell válogatni, hogy mit eszel!

Pl .: tej és tejtermék tilos!!

Nem ajánlatos citrus félék fogyasztása,káposzta,karalábé és ehhez hasonló zöldségeket is kerülni kell!

Mit eszek, fehérhusokat párolt zöldségeket

2013. dec. 7. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Én is mindent eszem a k betűsök, hüvelyesek kivételével. Tejből csak max 1 bögrével iszom, és nem iszom szénsavasat.
2013. dec. 7. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
2-es. Miért lenne tilos a tej és a tejtermmék? Ez újabb ökörség?
2013. dec. 7. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

A védőnő nem egészen egy hete mondta nekem, hgy napi max. 2dl tejtemék a megengedett szoptatás alatt, mert az arra érzékeny babáknál véres székletet okozhat.

Amúgy a K betűsöket kerülöm, és úgy étkezem, mint korábban.

2013. dec. 7. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Egy idő után úgyis kitapasztalod, mi mehet és mi nem.

A 2 dl tejet nekem is mondták, nem tartottam, pöttyös lett a gyerek, letiltottak minden tejtermékről, elmúltak a pöttyök, visszavezettük a tejtermékeket, ha csak keveset eszem, semmi baja, de 1 dl tej már sok, jön a véres széklet. De ez nem törvényszerű, anyukám 4 liter tejet ivott naponta szoptatás alatt, én nem voltam érzékeny rá.

Puffasztókat a mai napig kerülöm, ha tehetem. De pl. két hónapja pár szem borsó miatt egy órán át üvöltött a fiam, most már észre sem lehet venni, hogy ettem. 5 hónapos.

Nem vagyok oda a főzelékekért, de már hiányoznak - még nem mertem enni.

2013. dec. 7. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: azt eszem, amit megkívánok. Az első hetekben kerültem a hüvelyeseket, és tejeskávét iszom csak reggel (meghalnék kávé nélkül), délután pedig abszolút nem kávézok. Főleg a húsokat kívánom nagyon, és elkezdtem vitaminokat szedni külön.

A kisfiam az elejétől nagyon jó evő, hasfájós sosem volt, allergiás nincs a családban.

2013. dec. 10. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!